Vi udfører opgaver store som små!

Vi er en maler i Herfølge, der udfører malerarbejde for både private og erhvervskunder på hele Sjælland. Med mere end 25 års erfaring inden for faget er der ikke den maleropgave, vi ikke kan udføre. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt.

Vi tilbyder totalløsninger inden for alt malerarbejde både indendørs og udendørs, hvor kundefokus og kvalitet er i højsædet. Vi udfører opgaver store som små og med lige meget engagement. Vi kan hjælpe dig med opgaver som:

 

Nybyg

Vi udfører alt malerarbejde i forbindelse med nybyg, ombyg samt tilbyg. Derudover tilbyder vi underentreprise i nybyg.

Flyttelejligheder

Vi har samarbejde med boligselskaber, hvor vi udfører renovering og istandsættelse af lejligheder.

Spartling

Vi står til rådighed, hvis du skal have spartlet vægge og loft. Vi udfører fuldspartling, herunder også sprøjtespartling.

Vedligeholdelse

Vi udfører reparation og vedligeholdelsesarbejde af overflader. For at bevare det flotte malerarbejde er det vigtigt at vedligeholde sine overflader. Er det for sent, tilbyder vi reparation.

Renovering

Vi udfører alt malerarbejde inden for renovering. Vi kan hjælpe dig med renovering og modernisering, herunder også facaderenovering.

Opsætning

Vi står til rådighed, hvis der skal opsættes væv, filt og meget mere på dine vægge. Vi hjælper til hele vejen igennem, hvor der skal fjernes gammel tapet, afrenses, dækkes huller, måles og opsættes.

Tapetsering

Det kan være besværligt at tapetsere sine vægge. Der kan opstå bobler og folder, hvilket er utroligt svært at gøre om, når først det er kommet op. Vi udfører tapetsering professionelt med både almindelig tapet og speciel tapet.

 

Maling af træværk

Man skal huske at behandle sit træ godt for, at det holder sig flot og sundt. Vi tilbyder at hjælpe til med maling af dit træværk, herunder døre og vinduer samt træbeskyttelse.

Sprøjtearbejde

Ved sprøjtearbejde opnår man oftest et pænere og mere jævnt lag maling. Vi udfører sprøjtearbejde på overflader som vægge, loft, radiatorer, døre osv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked